vitara4x4
http://vitara4x4.ro/

Postare imagini pe forum
http://vitara4x4.ro/viewtopic.php?f=81&t=3407
Page 1 of 1

Author:  symy139 [ November 11th, 2013, 1:41 pm ]
Post subject:  Postare imagini pe forum

Deschid acest topic pentru a veni in ajutorul colegilor (noi sau vechi) care nu se descurca cu atasarea de poze la topicurile deja existente, sau topicuri noi deschise de prezentare a masinilor/problemelor sau mai stiu eu ce alte situatii:

1. Se introduce un titlu in cazul in care topicul este nou. Daca se doreste sa se raspunda pe un topic deja existent, acest camp este deja completat.

2. Se scrie orice este nevoie in fereastra marcata cu albastru.

Attachment:
Prima etapa.png


3. In campul "Incarcare fisiere" de mai jos se pot adauga urmatoarele informatii pentru a putea posta o imagine:
- Pe butonul Browse se da calea din PC-ul/tableta etc. unde se afla poza care doriti sa o postati;
- In campul Comentariu fisier se poate adauga un comentariu la poza atasata ("exemplificare poza atasata")
- Daca se doreste adaugarea de mai multe poze (Atentie, maxim 10 poze se pot adauga per postare) se apasa pe butonul + din dreptul campului "Nume fisier" si un camp ca cel precedent va aparea in partea inferioara (exemplificat in chenarul galben.)

Attachment:
A doua etapa .png
4. Dupa ce terminati de adaugat pozele, apasati butonul "Adauga fisierul" si toate pozele vor aparea (dupa o anumita perioada, depinde cat de mari/mici ca si dimensiune, sunt pozele, in functie de viteza internetului detinut. multa lume aici se incurca,nu astepta sa incarce pozele.) in chenarul marcat cu rosu in poza precedenta.Apoi se pot adauga pozele oriunde se doreste in textul scris mai sus (chenarul albastru poza exemplificata "Prima etapa.png") selectand poze din drop down list si apasand butonul "Aseaza in linie". Astfel, un comentariu de genul "[ attachment=1 ] A doua etapa .png [ /attachment ]" va aparea, sugerand ca acolo va fi postata imaginea dorita.

5. Pentru a putea pre-vizualiza inainte de postare ceea ce incercati sa postati, apasati butonul propriu-zis, "Previzualizeaza" (chenar galben). Astfel puteti vedea cum va arata mesajul dumneavoastra inainte de a fi postat, astfel putand aduce modificari.

6. ATENTIE: Odata postat ("Trimite") anuntul, acesta mai poate fi modificat maxim 10 minute, dupa care nu mai aveti acces sa modificati.

Attachment:
A treia etapa.png


7. Se poate edita in cele 10 minute dupa postare accesand butonul Editare marcat cu galben in chenar. Toate etapele descrise mai sus sunt valabile si in modul Editare. Daca nu va incadrati in acest timp cu editatul, acestea nu vor fi luate in considerare.

Attachment:
Etapa editare.png


8. Pentru cei care vor sa adauge Link-uri catre diferite site-uri, youtube, etc. cea mai indicata metoda este sa procedati astfel:

"Paste/Lipire" la link in pagina de descriere, dupa care selectati tot link-ul, dupa care apasati butonul marcat in chenar rosu. Acesta trebuie sa apara ca in poza atasata.

Attachment:
Link catre alte pagini.png


Nu uitati un lucru foate util.
Totdeauna apasati "Previzualizeaza", pentru a vedea cum va arata mesajul vostru, si cand sunteti multumit de rezultat apoi apasati "Trimite".

Orice alte sugestii de imbunatatire a acestui topic de ajutor se asteapta pe PM.

Acest mesaj va fi inchis replicilor!

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/